spalare panouri solare, spalare panuri fotovoltaice, mentenanta parcuri fotovoltaice

Spalare panouri fotovoltaice

Solar Clean este o companie ce opereaza pe plan local si care se ocupa exclusiv de curatarea si intretinerea panourilor solare. Nu suntem o companie o ce ofera servicii obisnuite de curatare sau de curatare a geamurilor, deoarece noi suntem specializati si pregatiti sa lucram in domeniul panourilor fotovoltaice.

Solar Clean este infiintata in scopul indeplinirii cerintelor in crestere pentru servicii de curatare profesionala a instalatiilor cu panouri fotovoltaice. Echipa noastra de profesionisti utilizeaza echipamente de ultima generatie in acest domeniu pentru o curatare adecvata a panourilor solare. Puetm oferii servicii de curatare agentilor comerciali si institutiilor, companiilor de utilitati cat si persoanelor fizice si suntem capabili sa curatam orice tip si marime a instalatiilor.

Procesul de curatare oferit de noi utilizeaza solutii fara chimicale si este 100% prietenos cu mediul. Rezultatul este o suprafata curatata perfect, clara si fara pete care va face ca panourile dumneavoastra sa functioneze din nou la eficienta maxima. Oferim servicii de curatare unica sau putem implementa un plan de mentenanta proiectat in conformitate cu nevoile fiecarui client in parte.


Echipa dedicata

Reprezentam o echipa dedicata de ingineri si tehnicieni de service ce face fata tuturor cerintele de intretinere ale instalatiilor solare pe care le detineti. Cu accentul pus pe incredere, profesionalism si servicii de calitate, Solar Clean se straduiste sa isi mentina reputatia de lider in industrie si pionier in domeniul curatarii panourilor solare si a serviciilor de intretinere. Prin devotamenul nostru pentru serviciile de energie solara si initiativele de gererare a "energiei verde" facem în permanență eforturi pentru a sprijini reducerea amprentei de carbon a planetei noastre și de a contribui la o lume mai durabilă.

Diferenta oferita de Solar Clean

Ce ne diferentiaza de restul companiilor de curatare a panourilor solare? Simplu. Devotamentul nostru pentru clienti si pentru sistemele lor fotovoltatice. Pentru noi aceasta activitate nu reprezinta doar un serviciu din portofoliu...este treaba noastra ! Fondatorii Solar Clean au ridicat compania murdarindu-si mainile pe teren si inca pot fi gasiti chiar si acum alaturi de tehnicienii nostrii in multe dintre locatiile unde se desfasoara activitatea.

Abordam personal service-ul acordat investitiilor in domeniul solar pe care le detineti, ajutandu-va sa maximizati ROI-ul. In plus apreciem valoarea monetara si implicarea financiara asociata cu sistemele fotovoltaice de mari si mici dimensiuni, inclusiv impactul financiar negativ ce poate rezulta in urma sistemelor fotovoltaice deteriorate, defecte, neoptimizate sau operate gresit.